Постижения 2023/2024

 

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВАЗОВЦИ НА ЗИМНАТА УЧЕНИЧЕСКА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО МАТЕМАТИКА И ИНФОРМАТИКА

Три медала за ПМГ „Иван Вазов” на конференцията на Ученическия институт по математика и информатика в сесията по Информатика и информационни технологии.

Проектът на Васко Колев от XIб и Самуил Маринов от Xб клас „Оwebra+ ‒ система за отдалечен достъп“  (не)очаквано заслужи отлична грамота и медали.
Голямата изненада ни поднесе Стилиян Стоянов от 10А със съвместния му проект с Николай от Стара Загора „LUAing“. Все така напред и нагоре, прекрасни момчета и момичета!
Здраве и още много значими и полезни разработки!

 

 

 

 

ВТОРА НАГРАДА ОТ УЧАСТИЕТО НА ПМГ „ИВАН ВАЗОВ“ В
ДЕСЕТАТА СЕСИЯ НА УЧЕНИЧЕСКИЯ ИНСТИТУТ НА БАН

В Юбилейното Десето издание на Ученическата сесия на Ученическия институт на БАН, което се проведе в дните 2 – 3 декември 2023 в централната сграда на БАН участваха 5 ученици от ПМГ „Иван Вазов“ с два проекта в категория „Информационни, комуникационни и технически науки“ и един проект в категория „Хуманитарни, обществени науки и изкуство“.

Васко Колев от XIб и Самуил Маринов от Xб клас бяха удостоени с ВТОРА НАГРАДА за научно-приложния проект на тема: Оwebra+ ‒ система за отдалечен достъп. Отличието на нашите ученици е признание за значимостта на разработката и усърдието на Вазовци! Да им пожелаем здраве и още много такива полезни и успешни идеи!